Training & Coaching

Coaching

De grens tussen coaching en psychotherapie is duidelijk: het betreft het arbeidsgerelateerde probleem met als einddoel toename van de ‘ employability’ van betrokkene. Daarmee bedoelen we, dat deze meer voldoening uit zijn werk haalt, en/of omdat hij/zij beter weet wat hij/zij wil en het dus efficiënter aanpakt.

Training

Onze trainingen zijn elk voor zich gericht op toename van uw inzicht in het psychologische effect van uw optreden. Zowel leidinggeven als verkopen zijn psychologische processen en u boekt dus meer succes, als u bewust inspeelt op de persoonlijkheid van uw gesprekspartner.

E-mailcoaching

Dit communicatiemiddel is als het ware voor ons uitgevonden, omdat het in een coachingstraject vele voordelen biedt, vooral als u ‘ ver weg’ woont. Immers, als we met u e-mailen bespaart u zich de reis.

Het belangrijkste voordeel is echter, dat u en wij alles opschrijven. Daar haalt u ook na afronding van het proces voordeel uit, omdat u bij twijfel altijd even na kunt slaan. Een tweede voordeel is, dat u spontaan kunt noteren, wat u bezighoudt en dat wij er praktisch direkt op kunnen reageren. Zo ontstaat een continue wisselwerking, die slechts af en toe om een persoonlijk gesprek vraagt.